Nicki Minaj zaplatí některým svým fanouškům školné a jiné účty

11.05.2017 12:56 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Nicki Minaj je na sociálních sítích hodně aktivní a její fanoušci toho dokážou využít. Důkazem budiž slib některým studentům, že jim zaplatí školné, půjčky a jiné účty. Začalo to tím, že Minaj vyhlásila soutěž o to, který fanoušek se s ní zúčastní 25. května předávání hudebních cen magazínu Billboard.

Jeden z příznivců jí ale na Twitteru navrhl, jestli by spíš nechtěla přispět na školné a účty. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. "Pošlete mi důkaz, co všechno musíte zaplatit, abych si to mohla ověřit a já to zaplatím." Nakonec se jí do této soutěže přihlásilo hned několik fanoušků a rapperka naznačila, že by podobné akce mohla opakovat.

Nicki Minaj sice poprvé do světa populární hudby pronikla skladbou "Playtime Is Over" v roce 2007, na debutové album "Pink Friday" ale ještě tři roky počkala. Na obou stranách Atlantiku za něj obdržela platinové desky. Poslední položkou v diskografii kontroverzní rapperky je titul "The Pinkprint" z roku 2014. Letos už zveřejnila tři singly, které avizují brzký příchod nového studiového alba.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY