u p*dele - musicserver.cz">

Noah Cyrus ve "Stay Together" ukazuje, že je jí všechno u p*dele

10.05.2017 15:56 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Že je Noah Cyrus dcerou Billyho Raye Cyruse a mladší sestrou Miley Cyrus, dojde asi každému poměrně rychle. I ona se před časem rozhodla vstoupit na dráhu zpěvačky, když debutovala nevšední baladou "Make Me (Cry)", v níž si s ní zazpíval Labrinth. A že to s kariérou v hudebním businessu myslí vážně, dokazuje i dalším singlem "Stay Together" a oznámením o vydání debutové desky.

Aktuální písnička a její videoklip by se z fleku mohly stát hymnou všech teenagerů, kteří na jedné straně nejsou úplně vzornými studenty, ale na straně druhé to nejsou ani kriminálníci. Prostě si jen tak projíždějí městem, dají si zmrzku, zakouří si, trošku popijou a vůbec chillují. A když se stane něco trochu nepříjemného, tak jak Noah několikrát v písničce zazpívá, je jim to u prdele ("I don't give a fuck"). Střednětempá hitovka se bez problémů zaryje do uší, a pokud se v jejím rytmu nezačnete po chvíli pohupovat, už jste asi staří.

Debutová deska sice prozatím nemá datum vydání, ale název ano. "NC-17" chytře spojuje iniciály zpěvačky a její aktuální věk s tradičním označením filmů, které jsou za oceánem přístupné až od sedmnácti let. Pokud bude celé album v podobném duchu jako první dva singly, můžeme se těšit na svěží popovou nahrávku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY