Celeste Buckingham v novince s Kalim a Peterem Pannem "Alica z ríše divokých" dokazuje, že umí dobře zpívat a rapovat i ve slovenštině

07.05.2017 11:24 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Na Slovensku má rap opravdu silné postavení, proto se není co divit, že si k němu rády přičichnou i hvězdy tamní pop scény. Pro Celeste Buckingham to rozhodně není první zkušenost s tímto hudebním stylem - vzpomeňme, že na albu "Hana" Lucie Bílé si zahostovala ve skladbě "Primadonna", s Vladisem natočila "Taký nejsom (Hate Song)" a s Majkem Spiritem zveřejnila duety "Ja a ty" a "I Was Wrong".

Nyní spolupracuje dle serveru hudba.sk s momentálně zřejmě s nejzářivější hvězdou hiphopového nebe našich východních sousedů - Kalim. Ve skladbě s názvem "Alica z ríše divokých" triumvirát doplňuje Peter Pann. Dvorní producent přišel na nápad natočit tuhle skladbu, která nese jasnou inspiraci ve světoznámé pohádce "Alenka v říši divů", kterou napsal anglický spisovatel Lewis Caroll. Videoklip režíroval Michal Nemtuda.

"Ve skladbě zpíváme a rapujeme o okamžiku, kdy si člověk uvědomí, jak ho život postupně přivede do reality, pryč z dětského pohádkového světa, i když se snaží v něm zůstat. Je o procitnutí do reality a o všem, co s tím tahle změna přináší, ale i o snaze zachovat si část tohoto dětského světa v sobě," prozradila Buckingham na margo vzniku písně. Jelikož 3. května oslavila dvaadvacáté narozeniny, nový singl si dala jako milý dárek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY