Klip k singlu "Told You So" Paramore odhaluje růžovou barvu i změnu stylu

06.05.2017 08:36 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Již první, uvolněný a barvitý singl "Hard Times" amerického tria Paramore naznačil, že koketování s pop-punkem je pryč, a novinka "Told You So" tento trend jen potvrdila. Obě skladby pochází z nové nahrávky "After Laughter", která vyjde již 12. května u vydavatelství Fueled By Ramen. Poprvé na ní neuslyšíme baskytaristu Jeremyho Davise, který se s kapelou před časem rozloučil. Naopak staronovou tváří je bubeník Zac Farro, jenž formaci opustil v roce 2011.

Novinková píseň má letní nádech a lehkost z ní přímo čiší. Je znát, že kapela namísto mladické pop-punkové energie, kterou jsme znali z dosavadní tvorby, vsadila na tanečnější pop s výrazným zvukem kláves Taylora Yorka. I nedějový a asi i lehce zapomenutelný videoklip ukazuje skupinu v růžových barvách. Zajímavostí je, že auto, ve kterém se členové Paramore vezou, patří právě navrátilci v sestavě Zacu Farrovi.

Připomeňme, že právě Paramore uvidíme ve zbrusu novém složení během letní sezóny, kdy se u nás v roli jednoho z headlinerů zastaví 5. července na festivalu Rock for People. A nepochybně na něj přivezou i tento aktuální singl.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY