Biffy Clyro klipem k "Friends And Enemies" lákají na své koncerty

06.05.2017 16:46 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Biffy Clyro nezahálí a opět se vrací k loňské studiovce "Ellipsis". Z ní vytáhli již šestý singl, tentokrát přišla řada na skladbu "Friends And Enemies". Rocková rádiovka s úderným refrénem ve svém novém videoklipu láká především na živá vystoupení, což je nejlepší disciplína této kapely. Právě energické koncerty ji táhnou nahoru a dělají z ní headlinery festivalů po celém světě.

V záběrech tak lze vidět highlighty z cest v rámci "Ellipsis Tour". Nechybí kytarové riffy, hromadné refrény zpívající trojice nebo zaplněné haly hltající každé slovo z úst frontmana Simona Neila. Přesto video poslouží opravdu jen jako lákadlo na turné. Nic víc. Celkově se v minulosti originální videoklipy skotského tria začínají zaobírat pouze polonahými členy kapely s jejich instrumenty a chybí alespoň trocha příběhu.

Biffy Clyro se momentálně po turné po Spojených státech chystají opět zaútočit na Evropu. Chybět nebudou na největších festivalech jako Glastonbury, TRNSMT nebo Sziget. Nechybí ani zastávka v České republice, kam se po roce vrátí. Vystoupení v Praze navíc bude speciální tím, že půjde o předskakování legendárním Guns n' Roses. Koncert se odehraje 4. července na letišti v Letňanech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY