S Beth Ditto si v novém singlu můžeme prozpěvovat "Oo La La"

06.05.2017 11:33 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Sólové album britské zpěvačky Beth Ditto vyjde již za několik týdnů a bývalá frontmanka indie-rockových Gossip z něj vypouští druhou píseň "Oo La La".

Novinka je v porovnání s předchozí explozivní rockovou hitovkou "Fire" klidnější a tanečnější. Přesto skladbě nechybí rockový groove. Ditto se svým prvním počinem po rozpadu Gossip zřejmě nehodlá opanovat rádia ani diskotéky a dle prvních dvou ukázek z připravované desky bude její počin cílený především na rockovější fanoušky. Ti její bývalou skupinu opustili s vydáním poslední nepříliš povedené popové nahrávky "A Joyful Noise". Právě její velmi špatné přijetí rozžehlo plamínek pochybností členů skupiny, zda ve fungování pokračovat.

Sólová novinka "Fake Sugar" vychází u vydavatelství Virgin Records 16. června. Za producentku si nepřehlédnutelná zpěvačka vybrala Jennifer Decilveo, která byla v roce 2016 dokonce hned dvakrát nominována na cenu Grammy. Zajímavé je, že ač mají obě dosud zveřejněné skladby rockový nádech, Decilveo se orientuje zejména na popové a r'n'b interprety jako Andra Day, Rebecca Ferguson či Cody Simpson.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY