Miley Cyrus se na nové desce vrací ke kořenům. První singl "Malibu" uslyšíme už v květnu

05.05.2017 09:31 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

V pořadí šestou studiovou desku chce v tomto roce vydat Miley Cyrus. Už 11. května z ní představí první singl "Malibu", který má být veselým lovesongem o snoubenci Liamu Hemsworthovi. Otec čtyřiadvacetileté zpěvačky Billy Ray Cyrus skladbu popsal jako "setkání Dolly Parton s Royem Orbisonem a The Beach Boys".

Celá novinka má být poté návratem ke country kořenům. Kromě akustických věcí se v jejím tracklistu ale našlo i místo třeba pro klasický pop. Miley si na ní poprvé v kariéře složila všechny texty a melodie sama. "Je to jako všechny mé hudební éry v jedné nahrávce. Moje jedenáctileté já, moje já z 'Bangerz' a 'Dead Petz' - všechno to tam je. To nejšílenější, co teď můžu udělat, je, když přijdu k Fallonovi v džínech a tričku. Ne, že bych se teď chtěla chovat 'normálně', prostě se tak oblíkám," řekla v rozhovoru pro Billboard interpretka, která se v poslední době vzdala všech lehkých drog i alkoholu.

Album má být plné osobních textů, během psaní Cyrus nezapomněla ani na politiku. Jeden song je kupříkladu věnovaný Hillary Clinton. "Po zvolení Trumpa se mě lidi ptali, kam se odstěhuji, že jsem to přece slibovala. Teď není čas na stěhování, kámo. Musím tady být. Musím tohle místo zase slepit dohromady. Ptala jsem se sama sebe, jak dosáhnout změny, ale zároveň nebýt za zas*aného kazatele. Tahle nahrávka odráží fakt, že, jo, je mi všechno u p*dele, ale právě teď je čas, kdy mi ostatní lidi nemůžou být u p*dele. Posílám světu objetí a vzkazuji: 'Hej, jsme v pohodě. Miluji vás'. A doufám, že i svět mě bude milovat na oplátku."

Po vydání poslední desky "Miley Cyrus & Her Dead Petz" se hudebnice vypravila na turné s kapelou The Flaming Lips. Vidět jste ji mohli také v americké verzi pořadu The Voice, kde se v porotě objevila po boku Alicie Keys, Adama Levinea a Blakea Sheltona.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY