Halsey oznámila všechny detaily nové desky

30.04.2017 18:04 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Zpěvačka Halsey, která se před dvěma lety blýskla skvělým debutem "Badlands", ale známou se stala po celém světě hlavně jako hlas megahitu "Closer" od The Chaismokers, zveřejnila všechny informace o svém druhém albu. Nahrávka se bude jmenovat "Hopeless Fountain Kingdom" a poslechnout si ji budeme moci od 2. června.

Halsey - Hopeless Fountain Kingdom
© facebook interpreta
Halsey se letos podílela už na soundtracku k "Padesáti odstínům temnoty" písničkou "Not Afraid Anymore", z druhého alba už také představila videoklip "Now Or Never", u něhož se podílela i na režii. Novinka by měla být opět v podstatě koncepční nahrávkou, mezi hosty se objevuje třeba Cashmere Cat, Lauren Jauregui z Fifth Harmony nebo Quavo z hiphopové formace Migos. Standardní edice bude obsahovat třináct skladeb, deluxe verze nabídne o tři kousky víc.

Tracklist deluxe edice nové desky bude následující: The Prologue, 100 Letters, Eyes Closed, Heaven In Hiding, Alone, Now Or Never, Sorry, Good Mourning, Lie (Ft. Quavo), Walls Could Talk, Bad At Love, Don't Play, Strangers (Ft. Lauren Jauregui), Angel On Fire, Devil In Me, Hopeless (Ft. Cashmere Cat).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY