Katy Perry vám s novým singlem "Bon Appétit" přivodí spíše žaludeční potíže

28.04.2017 19:21 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Marketingové oddělení Katy Perry se snažilo vzít propagaci nového singlu zase z trochu jiné strany. Na e-maily fanoušků byl rozesílán recept na zaručeně nejlepší třešňový koláč na světě. Pod jednotlivými kroky, jak na to, se objevilo tradiční Bon Appétit. Pokud si tuto sladkou pochoutku příznivci zpěvačky upečou, možná budou odměněni něčím speciálním. A tak byl světu představen kousek "Bon Appétit".

Pro Katy Perry bude tentokrát platit, že vařila jako pejsek a kočička. Nová písnička chuťové a hlavně poslechové buňky moc nerozdráždí. Zvukově se drží někde mezi tropico-latinsko-americkými tóny s dávkou beatů, které letěly někdy v devadesátých letech. I když se produkce opět ujal Max Martin společně s Shellbackem, hitovost se tu nijak neprojevuje.

Zpěvačka se v textu nabízí na stříbrném podnose a my si už jen můžeme domýšlet, kterou část svého těla myslí jako šťavnatý třešňový koláč. Její naservírované kousíčky si rozebírá trojice rapperů z hiphopového seskupení Migos. Pokud tu máme vidět další promluvu do duše, že vidíme ženy jen jako nástroj vhodný k pěknému nazdobení na talíři, museli bychom hodně přimhouřit obě oči.

Píseň "Bon Appétit" by se jistě slušně postavila mezi ostatní kousky připravovaného studiového alba, ale jako singl má mnohem menší šanci na úspěch než předchozí "Chained to the Rhythm". Je to taková lechtivá ujetost jako například song "Peacock" z desky "Teenage Dream". Katy Perry to zkusila zase trochu jinak, ale prestižní Michelinské hvězdičky si za novinku určitě nezaslouží.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY