Nový singl "Love You To The Sky" od Erasure podpoří i skvělé remixy

02.05.2017 17:51 - Jaromír Koc | foto: Erasure

Jak asi už víte, květen bude mimo jiné ve znamení nové desky britského dua Erasure. Andy Bell a Vince Clarke svoji novinku "World Be Gone", která bude jejich již sedmnáctou řadovkou, vydají u labelu Mute 19. května a i v České republice bude ke koupi na CD, vinylu i kazetě. O čtrnáct dní později vyjde digitálně i fyzicky EP s pilotním singlem, songem "Love You To The Sky".

Mezi celkem osmi tracky nebude chybět nejen rádiová verze zmiňované písně, ale i bonusová skladba "Nothing I Could Say", která se nevešla na desku, či šestice remixů. Jeden vytvořil sám Vince Clarke, další britské elektronické seskupení Ladytron, jedním přispěl i holandský DJ a producent Matt Pop.

A právě jeho remix duo uvolnilo k poslechu, aby tak na koupi EP fanoušky nalákalo. Matt Pop ve své úpravě vychází hodně ze zvuku Erasure, který duo používalo v devadesátých letech. Celou tuto snahu o návrat ke kořenům, která se překvapivě vydařila, prošpekoval klasickým disko dupákem, díky kterému by remix mohl navíc fungovat i v klubech.

Připomeňme, že Erasure se již v srpnu opět ukáží v Praze. Jako speciálního hosta si je v rámci The Heavy Entertainment Show Tour s sebou přiveze Robbie Williams. Vstupenky seženete i nadále v obvyklých předprodejích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY