Lana Del Rey na novou desku přizvala i Seana Lennona

20.04.2017 18:21 - Aneta Králová | foto: facebook interpreta

Poslední dobou hudebním světem prorůstají nejrůznější spolupráce na nejrůznějších hudebních projektech. Ve šlépějích moderní doby kráčí i americká hvězda Lana Del Rey. Ta na své nadcházející album s názvem "Lust For Life" zařadila píseň, na které spolupracovala se Seanem Lennonem, synem Johna Lennona a Yoko Ono. Společné dílo odkazuje právě na jeho slavné rodiče.

Zpěvačka popírá, že by si vybrala Seana jen kvůli zvučnému jménu. "Poslouchala jsem jeho tvorbu už dlouho a měla jsem pocit, že by se mu píseň mohla líbit, a skutečně tomu tak bylo," komentovala zpěvačka důvody spolupráce. Píseň se jmenuje "Tomorrow Never Came" a zazní v ní slova: "I wish we could go back to your country house and put on the radio and listen to our favourite song by Lennon and Yoko".

Spoluprací s Lennonem mladším to ovšem nekončí. Na čtvrté řadovce uslyšíme ještě minimálně jeden track, který nebude samostatným dílem americké interpretky. K výsledné podobě titulní písně "Lust For Life" přispěl The Weeknd. "Možná je divné, že titulní píseň je spolupráce, ale zní to skvěle. Už dlouho jsme se domlouvali na nějaké společné skladbě. Já jsem se taky podílela na jeho dvou posledních nahrávkách," prozradila umělkyně. Třeba se u písně dočkáme podobného úspěchu jako u stejnojmenného legendárního hitu Iggyho Popa. Del Rey však nikde spojitost se zmíněnou nahrávkou neuvedla.

"Lust For Life" bude již čtvrtou řadovkou americké zpěvačky. Poslední desku "Honeymoon" Lana Del Rey vydala v roce 2015. K nadcházejícímu "Lust For Life" vypustila interpretka pilotní singl "Love" a také trailer k albu s filmovým nádechem. Podle dnes už stálice hudební scény nadcházející desku psala pro své fanoušky. Z prozatím zveřejněného klipu k prvnímu singlu, obalu alba i traileru se dá vypozorovat, že se pravděpodobně bude jednat o, ve srovnání s předchozí tvorbou, pozitivnější počin.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY