Janet Jackson má v plánu vydat desku o mateřství

20.04.2017 17:21 - Jana Kloučková | foto: facebook interpreta

Janet Jackson zažívá v poslední době pouze silné okamžiky. Na počátku letošního roku se ve svých padesáti letech stala prvorodičkou, ovšem zhruba před týdnem překvapila zprávou o odloučení od otce dítěte, se kterým byla v manželském svazku po dobu pěti let. Poslední zkušenosti by tak chtěla zúročit a výsledkem by mělo být album o mateřství.

Zpěvaččino rizikové těhotenství bylo mimo jiné důvodem k přerušení a odsunutí předem stanovených show v rámci loňského Unbreakable Tour. Nyní má v plánu rozběhnout turné s novým názvem State Of The World Tour, které by mělo údajně odstartovat v severní Americe v říjnu. Po turné by měla následovat slibovaná deska věnovaná jejímu několikaměsíčnímu synovi.

Janet se po rozchodu s manželem pochopitelně soustřeďuje na svého jediného potomka. Je tomu pár dní, co na své facebookové stránce poprvé uveřejnila společné foto, ke kterému přidala popisek "My baby and me after nap time". Bývalý pár uvedl, že si přeje být nadále plně oddaný péči o společné dítě, navzdory jejich rozhodnutí o separaci.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY