Thom Artway pojede v květnu turné po zahradách

15.04.2017 12:28 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Koncerty pod širým nebem nejsou ničím neobvyklým, Thom Artway se ale rozhodl je více specifikovat. Dle názvu turné "Acoustic Garden Tour" je jasné, že hrát bude na zahradách. V Praze se tak například stane 10. května v zahradě Vily Štvanice. Hostovat mu u toho bude indie-popové duo teepee.

Thom Artway plakát
© facebook interpreta
"Koncept hraní na zahradách jsem zvolil hlavně kvůli ročnímu období, ve kterém se koná. Jaro miluju a přišlo mi více sympatické zahrát pod stromem na zahradě než v zakouřeném klubu. Všechny koncerty pojedu bez kapely a na každém z nich budou hosté. Kamarádi teepee z Plzně zahrají téměř na všech koncertech, Martin Harich pak v mé domovině - ve Vlachovicích. Právě tento koncert bude obohacen o další zajímavé hosty. Tak snad nebude pršet," přeje si zpěvák vlastním jménem Tomáš Maček.

Širší publikum ho bude znát hlavně díky hitu "I Have No Inspiration". Debutové album "Hedgehog" bylo nominováno na ceny Anděl v kategoriích Zpěvák a Objev roku. V albovém žebříčku musicserveru se za rok 2016 objevilo na šestém místě.

Thom Artway Acoustic Garden Tour 2017:

5.5. Hranice na Moravě, Stará střelnice
10.5. Praha, VILA Štvanice, předprodej v síti GoOut
12.5. Kouřim, zahrada Vinotéky č. 47
20.5. Liberec, Lidové sady
26.5. Vlachovice, Farma Vrbětice
27.5. Uherský Brod, zahrada Ulité Kafé



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY