Nicki Minaj a DNCE se spojili v písničce "Kissing Strangers"

13.04.2017 09:49 - Eliška Nováková | foto: facebook interpreta

Nicki Minaj je zpět a v jednom kole. Nicki je známá častými hostovačkami a nyní si do svého portfolia může přidat i kapelu DNCE. Vznik společné písně má základ na sociálních sítích, kde se obě strany škádlily tak dlouho, až se dohodly na spolupráci.

Skladba pojmenovaná "Kissing Strangers" vyjde tento pátek (14. dubna). Podle Instagramu Nicki Minaj by se video mělo odehrávat v kovbojském baru a mělo by vyjít současně se singlem. Rapperka a zpěvačka si natáčení videa zjevně užila, frontman skupiny Joe Jonas ovšem tak nadšeně jako ona na fotkách nevypadá.

"Kissing Strangers" je zatím poslední z dlouhého listu spoluprací Nicki Minaj. Mezi nejnovější patří "Swalla" Jasona Derula, "Make Love" Gucci Manea a "Light My Body Up" s Davidem Guettou. A samozřejmě se nesmí vynechat spojení s Drakem a Lil' Waynem na "No Frauds". Kromě hostování v cizích skladbách Nicki v současnosti připravuje i svou čtvrtou sólovou desku, její datum vydání ale zatím nebylo oznámeno.

Zajímavostí je, že spolu s oznámením chystané spolupráce bylo zveřejněno i telefonní číslo (818-650-3623), kam mohou fanoušci zavolat a poslechnout si kousek z chystané písničky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY