Metallica uspořádala soutěž pro lokální kapely. Vítěz jí bude předskakovat

09.04.2017 11:20 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Metallica přichystala pro nadcházející severoamerické turné velkou výzvu pro místní kapely, které by si díky tomu mohli splnit sen. Soutěž nazvaná "Hit The Stage" přinese jedné skupině obrovskou šanci otvírat koncerty Metallicy v rámci WorldWired Tour na obrovských stadionech pro desítky tisíc lidí. Bonusem jsou také již jistí hosté tohoto turné Avenged Sevenfold a Volbeat.

Kapela k výzvě napsala: "Během tohoto léta se WorldWired Tour rozjede do Severní Ameriky a objede lokální stadióny, a jak mnozí z vás ví, pozvali jsme si i speciální hosty jako Avenged Sevenfold, Volbeat nebo Gojiru. Nicméně, jak si někteří z vás také všimli, je tu pět míst, kde se mohla zúčastnit vždy pouze jedna ze zmíněných kapel. A jelikož jsme si užili spoustu zábavy sledováním místních skupin v dalších částech světa (v Kodani, ve Střední a Jižní Americe), zdá se nám úplně přirozené vyslyšet opět vaše hlasy a nechat volbu předskokana na tlačítkách vašich myší. Tentokrát kapela, která získá největší počet hlasů, vystoupí na pětikoncertním turné!"

Hlasovaní již probíhá na oficiálních stránkách Metallicy a bude dvoukolové. Prvně se všichni přihlásí pomocí stránek místních rádií a dvě kapely s nejvíce hlasy půjdou proti sobě ve druhém kole. Vítěz poté vyjde na turné s Metallicou a vystoupí 19. května ve Foxborough (s Volbeat), 4. června v St. Louis (s Volbeat), 14. června v San Antoniu, 16. června v Dallasu a 18. června Chicagu (všechny tři i s Avenged Sevenfold).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY