Kapitán Demo pokřtí nové album registrační pokladnou

10.04.2017 08:55 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kapitán Demo aka česko-italský multimilionář aka trend-setter milánské XXXL módy vydal v březnu již třetí studiové album "Bez Klobouku Boss". Úderné singly jako "Kamion předjíždí kamion" nebo "Na čínským zelí spolu prcali" válcují s přehledem hitparády od Evropy 2 přes Wave až po Country. 12. dubna bude album pokřtěno a to ve velkém stylu, jak naznačil sám mistr. Vstupenky na serveru GoOut lze zakoupit v ceně 190 Kč + poplatky.

Kapitán Demo plakát
© facebook interpreta
Kapitán Demo - to už je dneska značka kvality a záruka neotřelé zábavy. Koncerty nejtlustší české celebrity a jeho kumpánů bývají  vždy jedinečné a může se na nich stát prakticky cokoliv. "Také tentokrát slibuje moje smečka speciální scénu a překvapení. Celá Roxy se promění v obří registrační pokladnu EET a zbožím se stanou právě návštěvníci koncertu," teasuje Kapitán Demo.

Speciální team architektů už v těchto dnech staví scénu a nový interiér klubu Roxy, který má stát víc než samotná budova v Dlouhé ulici, to vše pouze kvůli dvěma hodinám koncertu. Dress code večera bude stejný jako na galavečer. Kdo přijde v obleku a ve večerních šatech, bude se možná moci vyfotit s mistrem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY