Harry Styles sólově debutuje s epickou baladou "Sign of the Times"

07.04.2017 09:51 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Ve třiadvaceti letech je asi ještě brzy na nějakou sebereflexi a odpoutání od minulosti, ale Harry Styles určitě ví, že pokud chce na sólové dráze navázat na úspěchy s One Direction, musí nabídnout něco radikálně odlišného, než čím se tato chlapecká parta proslavila. A s prvním sólovým singlem "Sign of the Times" se mu to docela daří.

Zvěsti o tom, že na své sólové dráze se hudebně spíš obrátí k rockovým velikánům než moderním popovým hitovkách, se na novince jednoznačně potvrdily. "Sign of the Times" je, nebo možná spíš chce být, velkolepou pop-rockovou baladou, ve které nejde neslyšet ozvuky třeba Queen. Písničku produkoval Jeff Bhasker (pracoval třeba s Beyoncé nebo Taylor Swift), který do téměř šestiminutové skladby dostal snad vše, co šlo - začátek jen s piánem, falzet, sbory i klasicky rockově znějící kytary. A samozřejmě velkolepé finále, kde se vše spojí dohromady.

Jakkoli se Harry snaží, přece jen si je dost snadné představit, co by s tou písní dokázal provést nějaký opravdu velký hlas. I tak je to na jeho sólovou kariéru velmi slušný start a ocenit je třeba i snahu vydat se jinam než většina jeho kolegů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY