Mistr Světový Pitbull to na desce "Climate Change" opět prohrál na plné čáře

07.04.2017 13:00 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Bývala doba, kdy hitparády patřily uštěkanému Pitbullovi. Kdekoli se objevil jako hostující rapper s deseti větami, tam vznikl megahit. Po dlouhých odkladech ze sebe nakonec vypotil novou desku "Climate Change". Tváří se sice ambiciózně, ale hit by tu nenašla ani FBI se Scotland Yardem dohromady.
2/10

Pitbull - Climate Change

Skladby: We Are Strong (feat. Kiesza), Bad Man (feat. Robin Thicke, Joe Perry and Travis Barker), Greenlight (feat. Flo Rida & LunchMoney Lewis), Messin’ Around (feat. Enrique Iglesias), Better On Me (feat. Ty Dolla $ign), Sexy Body (Pitbull & Jennifer Lopez), Freedom, Options (feat. Stephen Marley), Educate Ya (feat. Jason Derulo), Only Ones to Know (feat. Leona Lewis), Dedicated (feat. R. Kelly & Austin Mahone), Can’t Have (feat. Steven A. Clark & Ape Drums)
Vydáno: 17.03.2017
Celkový čas: 44:16
Vydavatel: Sony Music

Pitbull je zvláštní persona hudebního průmyslu. Jako kdyby se snažil dostát svému jménu. Zakousne se a trhá a trhá, dokud nerozpucuje buď nějakou starou hitovku nebo zpívající hvězdu popové scény. Jennifer Lopez, Enrique Iglesias, Jason Derulo, Flo Rida, Kiesza nebo R. Kelly, to jsou osobnosti, které mu opět skočily na špek a přispěly svými vokály k průměrným songům určeným na párty. "Climatic Change" se zastavilo někde v roce 2010. V té době byste si na mejdanu u bazénu s koktejlem v ruce rádi zatrsali například na "Greenlight", ale dneska to nemůže už nikoho zajímat. Deska by vlastně nebyla až tak špatná, kdyby se tu rapper vůbec nevyskytoval. Pittbulovo světové drmolení má pořád stejnou rytmickou kadenci, pořád mluví o tom, jak je ten nejlepší alfa samec na světě a umí to roztočit vždy a všude. Je to vyschlé jak Aralské jezero a jediné, kde by se písničky dokázaly uchytit, je soundtrack dvacátého pokračování filmu "Prci, prci, prcičky". Tomuto pánovi s blýskající se lysinou zbyla už prostě jen našpulená pusa a to všude otravné aaaaaavrrrrrrauuuuu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY