Zara Larsson je na "So Good" jen další z mnoha

05.04.2017 13:00 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Švédské krásce Zaře Larsson se v posledním roce v hudební kariéře velmi daří. Její hit "Lush Life" se stihl protočit snad ve všech rádiích světa, a proto na řadu přichází druhé album nazvané "So Good". Bohužel zas tak dobré není.
5/10

Zara Larsson - So Good

Skladby: What They Say, Lush Life, I Would Like, So Good (feat. Ty Dolla $ign), TG4M, Only You, Never Forget You (feat. MNEK), Sundown (feat. WizKid), Don't Let Me Be Yours, Make That Money Girl, Ain't My Fault, One Mississippi, Funeral, I Can't Fall in Love Without You, Symphony (with Clean Bandit)
Vydáno: 31.03.2017
Celkový čas: 51:00
Vydavatel: Sony Music

Bebe Rexha, Tinashe nebo Dua Lipa, to jsou mladé talentované dámy, o které se perou hudební producenti ve snaze z nich udělat novou Rihannu. Každá má na svém kontě minimálně jeden hit a spoustu spoluprací s jinými interprety. Každé se na albu objevuje nějaký známý rapper a každá brázdí od tanečního elektro popu k houpavému r'n'b. Zara Larsson se k nim staví do řady. Přestože pochází z Mekky popu - Švédska, její tvář dostala až moc americký make-up. Písničky jako "What They Say", "TG4M", "Funeral" nebo spolupráce s Clean Bandit "Symphony" (ta tu funguje jen jako bonus) vám sice dodají pár hodin příjemné muziky, ale brzy je vystřídá repertoár jiné krasavice. Album "So Good" je melodické, pohodové a strašně zapomenutelné. Nakonec vám zůstane v paměti pouze hitovka "Lush Life", ale až ji po roce uslyšíte v rádiu, řeknete si maximálně: "Ano, to znám, ale nemám tušení, kdo to zpívá. Rihanna?"



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY