Pražský koncert Guns N' Roses otevřou skotští Biffy Clyro

04.04.2017 12:31 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Guns N' Roses se loni velkolepě vrátili na koncertní pódia v původní sestavě v čele s Axlem Rosem a Slashem. Jejich turné se letos rozjede do celého světa a chybět nebude ani pražská zastávka - 4. července totiž proběhne vystoupení na letišti v Letňanech. Nyní byla oznámená i kapela, která celý večer načne svým vystoupením. Tou budou skotští rockeři Biffy Clyro, kteří se do Prahy vrátí přesně po roce.

Biffy Clyro si momentálně užívají na turné po severní Americe, kde podporují loňskou desku "Ellipsis". V červnu však budou působit opět v Evropě, kde jsou očekáváni na několika festivalech, kde budou plnit roli headlinerů. Mezi těmi nechybí ani Glastonbury, Download Festival nebo domovský TRNSMT, který otevře svůj první ročník. V České republice kapela vystoupí již po páté. První koncert se konal v rámci "Only Revolutions Tour" v roce 2010, kromě Prahy vystoupili i v Hradci Králové na festivalu Rock For People v roce 2014.

Samotní Guns N' Roses si nyní dopřávají krátkou pauzu. Celé evropské turné zvané "Not In This Lifetime Tour" začne v květnu v irském Dublinu. Vstupenky na pražský koncert jsou stále v prodeji v sítích Ticketpro. Cena se pohybuje od 1 490 Kč za stání B až po 3 590 Kč za nejlepší místa pro sezení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY