The Drums jsou oficiálně projektem jednoho muže. V "Blood Under My Belt" se vrací ke zvuku debutu

24.04.2017 10:40 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

The Drums byli vždy dílem především ústředního muže Jonathana Pierce. Od začátku kariéry ho však doplňovala i trojice dalších muzikantů. Ti postupně začali skupině ukazovat záda, až Pierce letos opustil také zbývající Jacob Graham. Nyní se tedy oficiálně jedná o projekt, pod nímž je podepsán jeden muž.

Novinka "Abysmal Thoughts", která už počtvrté doplní studiovou sbírku fanoušků, vyjde 16. června. Frontman ji popisuje jako "cestu od úplného dna až po naději a nakonec možná i vítězství". Prvním singlem "Blood Under My Belt" jistě potěší všechny milovníky létem prodchnutého debutu "The Drums". Ve videoklipu se poté nepouštěl do žádných složitých příběhových konstrukcí a vsadil na jednoduché, ale zato efektivní střídání barev a kompozic.

Hudebník video okomentoval slovy: "Nesnáším točení videí, ale bohužel je to někdy potřeba. Rozhodl jsem se proto pro klip, který odhaluje mé vizuální fetiše, především sportovní oblečení a barvy, které jsem už dlouho miloval, ale nikdy nebyly součástí estetiky kapely. Miluji novou éru The Drums, protože je nyní můžu prezentovat přesně tak, jak jsem si vždy přál."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY