Na Rock for People se po dvou letech vrátí kanadští Three Days Grace

29.03.2017 16:46 - Ondřej Hricko | foto: Marek Holoubek / iReport.cz

Kanadská rocková formace Three Days Grace se po dvou letech vrátí na hradecký festival Rock for People, kde v roce 2015 odehráli svůj set v roli jednoho z headlinerů druhého dne festivalu. Tehdy skupina poprvé v České republice představila nového zpěváka Matta Walsta, který nahradil dlouholetou ikonu, zpěváka Adama Gontiera. Ten po odchodu z Three Days Grace založil novou partu Saint Asonia.

Nyní to pro nového lídra a bývalého člena My Darkest Days Matta Walsta bude již třetí vystoupení na našem území. Po účasti na Rock for People kapelu v roce 2016 organizátoři festivalu pozvali i na samostatný pražský koncert v Malé sportovní hale.

Zatím poslední studiovou nahrávkou je "Human" z roku 2015, která stále čeká na svého nástupce. "Human" je také prozatím jedinou deskou s Mattem Walstem, mladším bratrem basáka Brada, za mikrofonem.

Kromě Three Days Grace zveřejnili organizátoři festivalu v posledních dnech také další zajímavá jména: Dub FX, Idles, Thurston Moore Group, Kontrust, Gasmac Gilmore, Northlane a Kraftklub, kteří se přidali k již zveřejněným hvězdám jako Die Antwoord, Evanescence či Cage The Elephant.

Vstupenky jsou k dispozici na stránkách festivalu do 31. března za 1 800 Kč. Poté bude cena zvýšena do konce června na 2 000 Kč. Na místě pak budou lístky k dispozici za 2 200 Kč. Letos se festival koná 4. až 6. července.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY