Zemřela Věra Špinarová, bylo jí 65 let

27.03.2017 09:23 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Když minulou středu přímo na koncertě Věru Špinarovou postihla srdeční zástava a byla převezena do nemocnice, asi všichni její fanoušci doufali, že se z toho malá, ale velkým hlasem disponujícím zpěvačka brzy dostane. Bohužel ani veškerá péče lékařů nepomohla a Špinarová v neděli v nemocnici v pražském Motole zemřela. Bylo jí 65 let.

Smutnou událost jejím příznivců sdělil její syn Adam Pavlík: "Při koncertním vystoupení minulý týden v Čáslavi zkolabovala a došlo k zástavě srdce. Byla přepravena vrtulníkem do pražské nemocnice v Motole, kde svůj boj o život i přes veškerou péči lékařů a zdravotnického personálu v neděli 26.3.2017 prohrála. Chtěl bych touto cestou poděkovat celému zdravotnickému týmu a lékařům nemocnice v Motole za péči, kterou mé mamince věnovali. Zároveň chci poděkovat všem fanouškům a přátelům za podporu a účast v této těžké chvíli, kterou já a celá naše rodina prožívá. Termín posledního rozloučení, které bude v Ostravě, bude upřesně a zveřejněn."

I když hudba Věry Špinarové není to, čím se musicserver ve své většině zabývá, zařadili jsme ji na šesté místo v přehledu nejdůležitějších žen v historii českého popu či v recenzi pochválili její před pár lety vydaný třídiskový výběr největších hitů "Jednoho dne se vrátíš". Letos měla ostravská rodačka absolvovat společné podzimní turné s Heidi Janků.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY