David Guetta ohlašuje novou desku singlem "Light My Body Up". Opět mu vypomohli Nicki Minaj a Lil Wayne

26.03.2017 11:05 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

David Guetta před pár týdny prestižnímu hudebnímu magazínu Mixmag potvrdil, že počátkem tohoto roku dokončil své nové album. Prozatím není známo, kdy se jeho sedmá studiovka objeví na trhu, ale dlouho to asi trvat nebude, neb francouzský hitmaker právě do rádií uvedl pilotní singl "Light My Body Up".

Devětačtyřicetiletý hudebník, který doposud prodal na padesát miliónů desek a singlů, o pomoc opětovně požádal Nicki Minaj a amerického rappera Lila Wayna, se kterými spolupracoval v minulosti již několikrát. Tentokrát ale v rámci své produkce nevsadil na klasické EDM, na kterém poslední léta buduje svoji DJskou kariéru, ale na trap music.

K tomuto stylu se uchýlilo v poslední době mnoho předních DJů a producentů, protože je pro rádia více friendly než zmiňované EDM. Song "Light My Body Up" Guetta postavil na jednoduché melodii a vokálech Nicki, které v tomto songu zní až překvapivě příjemně. Zpěvačka se snaží opravdu zpívat a Lil Wayne (bohudík) moc prostoru nedostal. Jojo, bude to zase hit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY