Queen budou mít své vlastní Monopoly

21.03.2017 16:09 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vypadá to, že v dosud bezedných archívech kapely Queen už možná začínají škrábat po dně, protože aktuální ohlášenou novinkou z tábora kapely není další reedice či soubor nevydaných nahrávek, ale stolní hra. Skupina se totiž v květnu dočká své vlastní verze populární hry Monopoly.

Místo nakupování nemovitostí se hráči v této edici budou snažit prožít celou kariéru legendární formace od prvního koncertu v Imperial College v roce 1970 po jejich poslední show s Freddiem Mercurym v Knebworthu v roce 1986. Kromě fotek, které se objeví na balení hry, zaujmou určitě i hrací figurky - ty budou totiž ve slavných tvarech známých z písní skupiny. Nebude tak chybět třeba vysavač z klipu "I Want To Break Free" nebo rádio z "Radio Ga Ga". Podle Briana Maye na výsledném produktu pracovali téměř rok, takže mu to připadalo skoro jako nahrávání nového alba.

Kapela však myslí i na koncertování, celé léto tak s Adamem Lambertem za mikrofonem bude objíždět města v Severní Americe. Další koncerty na letošní rok možná budou ještě ohlášeny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY