Blink-182 přidají na reedici "Californie" jedenáct nových skladeb

22.03.2017 12:26 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Reedice úspěšných alb, doplněné o několik nových skladeb či alternativních verzí, jsou v poslední době u hudebníků velmi oblíbené. Nemusí nahrávat celou novou desku a přitom dostanou mezi lidi nový produkt. Blink-182 to ovšem mají trošku jinak. Reedice jejich loňské kolekce "California", která vyjde 19. května, totiž přinese hned dvanáct položek, přičemž jedenáct z nich jsou nové písničky.

Mark Hoppus a Travis Barker, které na trojici nyní doplňuje Matt Skiba, strávili čas ve studiu i velmi nedávno, sami tak novinky nepovažují za žádné béčkové skladby, ale naopak za skvělé kousky, které tvoří v podstatě celou novou desku. Prvním singlem se stala písnička "Parking Lot", kterou si můžete poslechnout pod článkem. Jedenáctku zbrusu nových písní pak doplňuje akustická verze singlu "Bored to Death", který jejich novou éru s nahrávkou "California" odstartoval.

Druhý disk deluxe edice alba "California" přinese tyto skladby: Parking Lot, Misery, Good Old Days, Don't Mean Anything, Hey I'm Sorry, Last Train Home, Wildfire, 6/8, Long Lost Feeling, Bottom of the Ocean, Can't Get You More Pregnant, Bored to Death (Acoustic).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY