Lenny útočí s hitem "Hell.o" na taneční parket. O remix se postaral Johny Rainbow z Light & Love

20.03.2017 11:00 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud v dnešní době máte hit, s kterým chcete zaujmout i za hranicemi, je dobré ho nazpívat v nějakém světovém jazyce. To moc dobře věděla i zpěvačka Lenny, která se již od počátku své hudební kariéry prezentovala v angličtině. Se svým singlem "Hell.o" nejprve ovládla tuzemský rádiový éter, poslední týdny září s touto písní i v Itálii.

Možná i tento fakt vedl k myšlence, že by nevadilo, kdyby pop-rockový song dostal taneční podobu. Vyhlásila proto soutěž o nejlepší remix k této písni, do které se pod přezdívkou Johny Rainbow přihlásil i talentovaný Honza Balcárek ze skupiny Light & Love. Že tento klučina opravdu umí dělat skvělé taneční kousky, předvedl již při práci pro kapelu Kryštof či v produkci písně pro Adama Mišíka. A ze všech přihlášených uchazečů o remix k songu "Hell.o" opět vyhrál na celé čáře.

"Smyslem soutěže bylo vybrat nejlepší remix 'Hell.o' od lidí, kteří o to budou mít skutečný zájem a budou do práce kreativně zapálení. Hrozně moc mě bavila představa toho, že někde venku jsou mladí šikovní lidé, kteří by si chtěli podobnou práci vyzkoušet a stačilo dát jim tu příležitost. Johny mě zaujal na první dobrou a doufám, že se bude jeho verze písně líbit i mým fanouškům," dodává Lenny.

Johny Rainbow ve své úpravě písně vsadil na jistotu a celou ji zabalil do příjemného hábitu stylu tropical house, který poslední měsíce diktuje všem předním světovým klubům. "Nejsem moc příznivcem soutěží, ale možnost zremixovat 'Hell.o' od Lenny mě nadchla. Ta píseň je skvělá a cítil jsem, že mě to bude bavit, což je pro mě vždycky nejdůležitější. Z vítězství mám samozřejmě radost a doufám že se bude remix líbit!" říká mladý muzikant, který tak posluchačům nabízí remix, na který by mohl být pyšný jakýkoliv světový DJ a producent.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY