Nebyl to úlet, Linkin Park se popu nevzdali ani v "Battle Symphony"

18.03.2017 10:57 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Vítejte na popové straně Síly. Singl "Heavy" rozdělil posluchače na dva tábory a "Battle Symphony" je rozhodně nesloučí. Fanoušci nabušených refrénů z "Meteory" si budou muset začít zvykat na to, že Linkin Park už Linkin Park nehrají. Z nadcházejícího alba "One More Light" totiž přicházejí s možná ještě popovější "Battle Symphony".

Sklíčené nejsou jen vybrané komentáře, ale i také samotný text. Dávku optimismu vpíchne až refrén, kde si v záplavě instagramových dronových záběrů o naléhavosti Benningtona či přítomnosti Shinody můžeme skutečně nechat jen zdát.

V nejtemnějších momentech se můžeme spolehnout na bitevní symfonii. U nové tvorby kalifornské party se můžeme začít spoléhat na nepředvídatelnost. Do roku 2000 byli ostatně známí pod názvem Hybrid Theory. Mike Shinoda uvedl, že singl "Heavy" byl vydán jako první, neboť předznamenává styl, kterým se ubírá celé album. Soudě dle prvotních reakcí, přeřazení na nižší rychlost je bude pár fanoušků stát, nicméně pravděpodobně přitáhne ty, kteří "Hybrid Theory" poslouchali ještě z břicha.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY