Londýnské duo Gorgon City přijíždí do Roxy

15.03.2017 08:39 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Dva muži, jedna mise - Gorgon City, londýnské producentské duo, kterému vděčí britské, ale i světové žebříčky za několik dnes už nesmrtelných tanečních hitů. Jejich mise je dobýt svět šikovným propojením melodické house music s živelností UK garage, vše okořeněno o špetku soulu či urban music. Teprve po třech letech existence je tato mise téměř na vrcholu. 19. května se poprvé představí českému publiku v energickém DJ setu. Předprodej vstupenek v ceně 300 Kč + poplatky je v aplikaci My Roxy a na serverech GoOut a Ticketpro, v NoD za 320 Kč.

Gongor City plakát
© facebook interpreta
Od založení projektu Gorgon City dvojicí Kye (Foamo) a Matt (RackNRuin) uběhly čtyři roky a jejich krátká kariéra od té doby nabrala raketovou rychlost.  Desítky singlů, které uspěly jak komerčně, tak i na parketech klubů od L.A. po Tokyo a největších světových festivalech, kopírují úspěch labelu Black Butter Rec, kterému kromě Gorgon City napomohli i jejich parťáci Rudimental.

Studiovým vrcholem bylo album "Sirens" (2014), které obsahovalo mnoho zajímavých hostů včetně Katy B, Maverick Sabre nebo MNEK a především řadu úspěšných singlů v čele s hity jako "Ready For You Love" nebo "Imagination". Na rok 2017 ohlásili Gorgon City druhé studiové album s názvem "Kingdom". První singl "All Four Walls" je venku a jsme si jistí, že další nový materiál vyzkouší Nye a Matt právě v květnu v Praze. Buďte u toho.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY