Erasure se v květnu vrátí s novým studiovým albem "World Be Gone", první singl už je v rádiích

18.03.2017 09:52 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak jsme informovali, loňský rok britské duo Erasure věnovalo oslavám třiceti let svého fungování. Vince Clarke a Andy Bell svým fanouškům nabídli nejen trojdiskový komplet toho nejlepšího a reedici všech alb na vinylu, ale i rozsáhlý box obsahující snad vše, co kapela kdy natočila. Oba hudebníci však opravdu nezaháleli a stihli v naprosté tichosti připravit i nové album.

Jejich v pořadí sedmnáctý studiový kousek v diskografii dostal název "World Be Gone" a v prodeji bude od 19. května. Duo své fanoušky rozhodně nešetří, neb se rozhodlo krom digitální verze i pro čtyři fyzické nosiče. Desítku písní bude možné zakoupit na CD, dvou vinylových verzích (černý vinyl a limitovaná edice oranžových vinylů) a na své si přijdou i sběratelé kazet, které budou vyrobeny taktéž v limitované edici. Kromě toho Erasure prodej desky podpoří i speciálním trikem.

Andy a Vince si pro fanoušky vymysleli ale ještě jeden obrovský bonus. Kdo si album objedná do 7. dubna, bude mít své jméno uvedené na oficiálním přebalu desky. Pokud o tuto věc například nestojíte, ale chtěli byste mít album od obou členů Erasure vlastnoručně podepsané, i ta možnost tu je. Ze všech objednávek, které budou provedeny do 12. května, bude náhodně vybráno pět set, kteří desku "World Be Gone" dostanou s podpisy obou členů. Předobjednávat můžete zde.

Zároveň všichni, kteří si novinku objednají v některém ze zmiňovaných formátů, získají odkaz na okamžité stažení pilotního singlu "Love You To The Sky". Ten měl rádiovou premiéru 16. března a poslechnout si ho můžete pod článkem. Zároveň připomínáme, že se Erasure v létě představí i v České republice. Robbie Williams si je vybral jako speciálního hosta na své nadcházející turné, a tak se na toto britské duo můžeme těšit již 19. srpna na letišti v Letňanech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY