Kelly Family oprášili svůj hit "Nanana" a nedopadlo to úplně špatně

11.03.2017 16:21 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak je již všeobecně známo, na 24. března je naplánován comeback kapely The Kelly Family. Ta v tento den vydá album "We Got Love", na které zařadila několik svých starších hitů v nových aranžích, ale zároveň i pětici nových songů. Jak budou písně znít, si můžete poslechnout zde. Dodejme, že album bude mít hned několik fyzických verzí, přičemž skalní fanoušci jistě nejvíce ocení limitovaný box, který kromě deluxe edice desky s devatenácti songy bude obsahovat i látkový pytlík s logem, sérii sedmi pohlednic, samolepku a velký plakát.

Krátce před vydáním šestice přichází s prvním singlem, za který byla vybrána skladba "Nanana". Ta poprvé vyšla v roce 1997 na albu "Almost Heaven", ale tehdy šlo spíše o baladu. Díky novým aranžím z ní The Kelly Family učinili pop-rockový song, což původně mdlé písni výrazně pomohlo.

Klip byl natáčen v opuštěné hale kdesi za Berlínem a kapela k němu přizvala i dvě stovky svých fanoušků. Výsledek sice není žádným veledílem, rozhodně ale naznačuje, že comeback The Kelly Family by nemusel dopadnout vůbec špatně. Více než sto tisíc zhlédnutí videa za jeden den taky rozhodně neznamená nezájem fanoušků. Tak uvidíme.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY