Full Moon Forum a Miro uvádějí album ±0, křty proběhnou ve středu a ve čtvrtek

13.03.2017 15:22 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

"Najmä nádherní mladí ľudia z ±0 vo mne vyvolávali obavu, že predkapela sme mali byť my a nie oni." Skromná slova Miša Hudáka z Jelly Belly pochází z loňského tour reportu pro fullmoonzine.cz, čtveřice ±0 (Plusminusnula) byla v té chvíli na světě sotva rok. Skupina momentálně usazená v Praze se dala dohromady na fakultě architektury v Liberci a vybrala si název, který se špatně píše a ještě hůře hledá. "Nejdřív ti to přijde jako dobrej nápad, protože je to architektonickej symbol, trochu tajemnej, ale pak zjistíš, kolik to nese praktickejch problémů," říká zpěvák a kytarista Matyáš Švejdík v rozhovoru pro březnové vydání magazínu Full Moon.

±0 patří do okruhu soustředěného kolem komunitního festivalu Miro, společně se skupinami Role, Cold Cold Nights nebo písničkářkou Moin Moin. Eponymní album nahráli ±0 ve studiu Animan v Kopřivnici společně s Tomášem Neuwerthem (například Kittchen, Nierika, Umakart nebo Lu) a jeho výjimečný grafický design má na svědomí Marek Nedělka. Debut ±0 uvozuje singl "Letná", celé album pak vychází v úterý 14. března také jako příloha pro předplatitele hudebního magazínu Full Moon #71.

Tracklist alba je následující: Letná, Místo, Prší, Žižkov, Občas, Popel, Sami, Přehrada.

±0 album pokřtí na dvou koncertech, ve středu 15. března v brněnském kabinetu Múz a o den později v Klubu FAMU v Praze. Vstup na koncerty je bezplatný, ale jen pokud dorazíte s aktuálním číslem Full Moonu. To bude na místě samozřejmě k pořízení za obvyklých 79 korun.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY