Projekt Trny & Žiletky láká stylovým klipem k pomalejší písni "Nevědomí"

13.03.2017 14:22 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Za novým projektem Trny & Žiletky stojí bývalí i současní členové skupiny Dark Gamballe Majkl (kytara, basa) a Desed (zpěv), které za bicími doplňuje bývalý člen Jumping Drums Paull Black. Formace se nyní dočkala prvního videoklipu, který připravila k pomalejší písni "Nevědomí". Režie se ujal Milan Škrob, který natočil i povedený klip "Tma" Dark Gamballe, a i tentokrát odvedl dobrou práci. Černobílé video je sice jednoduché, ale díky stylovým maskám, které si členové skupiny postupně nasazují, zároveň efektní.

Překvapení spíš budí volba písně. Trny & Žiletky již před časem vypustili na svém bandzone profilu několik písní, ale právě "Nevědomí" je nejklidnějším kusem. Rukopis autorů je velmi snadno rozpoznatelný, neboť v něm výrazně prosakuje zvuk Dark Gamballe, trochu říznutý Davidem Kollerem. Píseň skutečně v pomalejších pasážích svou melodickou linkou připomíná Lucii, naštěstí kytarové party tyto dojmy rychle rozsápou.

Trny & Žiletky jsou rozhodně zajímavým uskupením, které stojí za pozornost a které ještě neodhalilo svůj veškerý potenciál.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY