U příležitosti premiéry muzikálu s písněmi Karla Gotta "Čas růží" vychází stejnojmenná kompilace

10.03.2017 17:49 - Milan Menčík | foto: Karel Gott Agency

Muzikál s vlastními písněmi už měli či mají Michal David, Lucie, Elán, Miro Žbirka či Václav Neckář. Bylo tedy pouze otázkou času, kdy se dostane i na Karla Gotta. Ta doba je tady, premiéra muzikálu "Čas růží" je naplánována na 16. března. Už 10. března vychází dvojkompilace, která bude obsahovat originální verze písní, které v muzikálu zazní.

Různí umělci - Čas růží
© facebook interpreta
Jedná se o celkem jedenatřicet písní z období let 1965-2000. Nechybí rokenrolový "Trezor" ani kantilénová "Když muž se ženou snídá". "To víte, že bych si tam uměl představit ještě další písně. Když jsem ale pak viděl představení v jednom nepřetržitém celku, bez zastavování, tak jsem získal pocit, že tam všechno podstatné je a nic nechybí. To je samozřejmě otázka názoru a osobních preferencí. Současně jsem si uvědomil, že jsme udělali spoustu dobrých věcí. Hudebně i textově," vyznal se ze svých pocitů sám Gott.

Vedle kompletu písniček na 2CD je připraveno také vinylové LP, sestavené ve stylu "to nejlepší z nejlepšího". Samozřejmostí je i nový zvukový remastering z původních pásů nahrávek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY