Chrome Sparks přiveze svůj euforický live set poprvé do Prahy

14.03.2017 15:18 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Výborný americký producent elektroniky Chrome Sparks se po dlouhém čekání poprvé představí Praze. Za sebou má tour s The M Machine, The Glitch Mob nebo Flume a především mnoho úspěšných releasů jako "Marijuana" nebo "Send The Pain On". Svou tvorbou, která je energickou kombinací taneční hudby, omamných melodií, downtempa a vokálů, si získal spoustu fanoušků i u nás. Už 11. dubna představí svůj exkluzivní live set v Experimentálním prostoru NoD. Vzhledem k omezené kapacitě prostoru by fanoušci kvalitní elektroniky neměli zahálet s nákupem vstupenek.

Chrome plakát
© facebook interpreta
Jeremy Malvin aka Chrome Sparks vystudoval na Michinganské univerzitě bicí a prošel hned několika indie kapelami jako bubeník. Protože se chtěl hudebně osamostatnit, zaměřil se na DJing a hudební produkci. Po nějaké době zjistil, že ho jen mixování pro lidi nenaplňuje a chybí mu právě onen živý komponent. Díky této zkušenosti se naučil rychle reagovat na své publikum, ale zároveň se cítil, že má svázané ruce v experimentování.

Jeho vášeň k bicím nástrojům mu zůstala, a tak přibral synťáky, zavřel se do studia a v roce 2011 vydal své první LP "My <3". Už touto deskou o sobě dal slušně vědět, a když o rok později následoval jeho průlomový hit "Marijuana" a "Set The Pain On", bylo jasné, že se neztratí. Před třemi lety se upsal australskému labelu Future Classic (Flume, Chet Faker), vydal další album a vystoupil po boku takových jmen elektroniky jako The M Machine, The Glitch Mob nebo Flume.

Jeho tvorba je energickou kombinací taneční hudby, omamných melodií, dowtempa a vokálů, které nutí posluchače snít. Každý labužník tohoto žánru by měl být tedy na vážkách a s předstihem pořídit lístek na 11. dubna do Experimentálního prostoru NoD. Po dlouhém očekávání totiž představí svůj live set, ve kterém určitě nebudou chybět ani ty největší pecky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY