Suicide Silence v "Dying In A Red Room" představují novou hudební tvář i smrtelnou nákazu

04.03.2017 12:01 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Kalifornská parta Suicide Silence patří, či spíš patřila mezi nejvýraznější zástupce americké deathcorové scény. A proč mluvíme v minulém čase? Kvintet v čele s novým zpěvákem Hernanem "Eddiem" Hermidou totiž napodobil kolegy Bring Me The Horizon a na své nové desce výrazně ubral z plynu. Namísto deathcorového běsnění muzikanti představili v čerstvé kolekci, která si premiéru na pultech obchodů odbyla 24. února, mix nu-metalu s prvky metalcoru a alternativního metalu. K jedné z písní na podporu vydané novinky nyní navíc natočili i videoklip.

Vizuálu se dočkala zvláštní pomalá píseň "Dying In A Red Room", která prezentuje novou tvář Suicide Silence. Samo video je poutavé. Sledujeme v něm jakousi nákazu, která člověku způsobuje křeče, mocné zvracení zelených šťáv a samozřejmě smrt. Scény jsou velmi podobné letitým béčkovým hororům a nelze jim upřít jistou míru pokleslé zábavnosti. Text písně pak má prezentovat nebojácnost skupiny, díky které se pustili do výrazného stylového vykolejení.

Pro nového zpěváka Hermidu je nové eponymní album již druhou studiovou spoluprací v řadách Suicide Silence. Hermida do skupiny vstoupil po nečekaném úmrtí předchozího lídra formace Mitche Luckera, jemuž se stala osudnou jízda na motorce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY