Do strahovské Sedmičky přijede zahrát ukrajinský metalový objev Jinjer

02.03.2017 11:22 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Již příští týden 10. března se v pražském strahovském klubu 007 představí stoupající metalová hvězda Jinjer, pocházející z ukrajinské oblasti Doněck. V jejich stylu se snoubí prvky groove-metalu, crossoveru a metalcoru a výsledkem je nekompromisní energická nálož, jejíž účinek ještě navyšuje hlas a nasazení potetované frontwoman Tatiany Shmailyuk, která je s kapelou spojena od roku 2010.

V současnosti skupina vyjíždí na evropské turné, během kterého se zastaví i v České republice. Na něm bude představovat zejména nové písně z posledního přelomového alba "King Of Everything", které vyšlo v létě loňského roku. Právě třetí album odstartovalo velkou poptávku po hudbě této mladé východoevropské formace. Jinjer také získali ocenění "Best Ukrainian Metal Band Of The Year 2016" a zároveň si odnesli cenu za nejlepší videoklip roku 2016, konkrétně za video k songu "I Speak Astronomy".

Kromě Jinjer se na pódiu objeví i tuzemská crossoverová formace UP!Great z Ostravy a jejich pražští kolegové Saved By The Fortune. Vstupenky na koncert jsou k dispozici na portálu smsticket.cz za 250 Kč. Na místě pak bude cena navýšena na 300 Kč, potažmo 350 Kč, dle času příchodu. Metalový večírek začíná od sedmi hodin večer.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY