Deštník, kterým Britney Spears v roce 2007 napadla paparazzi, jde do dražby

26.02.2017 11:36 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Rok 2007 není v kronice života Britney Spears zapsán zrovna zlatým písmem. Pětadvacetiletá zpěvačka prožívala pod tíhou osobních problémů psychický kolaps, který v přímém přenosu dokumentovali všudepřítomní paparazzi. Kromě oholené hlavy se jednou z bulvárních senzací stal kupříkladu útok Spears na auto jednoho z reportérů. Britney tehdy neustála další fotografické kolečko a se slovy "fuck you" zasáhla jeho Ford deštníkem.

"Britney zažívala hodně špatnou chvíli. Bohužel byla zaznamenána," vzpomíná majitel vozidla Daniel Ramos. "Znala nás už z ulic. Netušili jsme, že se toho dne stane něco zlého. Dělali jsme to, co každý den. Pak nám ale došlo, že tentokrát se něco děje a vůbec to není dobré. Na té benzínce jsem o ni měl skutečně strach."

Interpretka měla pro incident celkem bizarní vysvětlení. "Omlouvám se paparazzi za výstup s deštníkem. Připravovala jsem se tenkrát na filmovou roli a náhodně jsem se do ní vžila. Vždy své postavy beru příliš vážně a nechala jsem se trochu unést. Bohužel jsem roli nakonec nezískala," napsala si o pár měsíců později na své webovky.

Ramos si deštník uschoval a po deseti letech se ho nyní rozhodl dát do dražby. Aby s prázdnou nevyšla ani interpretka, slíbil, že padesát procent ze získaného obnosu věnuje jakékoliv charitě, kterou si sama zvolí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY