hlásí Highly Suspect v novém klipu - musicserver.cz">

"Ahoj, moje jméno je člověk," hlásí Highly Suspect v novém klipu

24.02.2017 18:30 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Americká rocková trojice Highly Suspect vydala svůj debut teprve předloni. Od té doby je však k nezastavení. Hned "Mister Asylum" přinesl dvě nominace na Grammy a pozadu nezůstala ani loňská dvojka "The Boy Who Died Wolf", která si také jednu nominaci na prestižní ocenění připsala. Právě na nominovanou úvodní skladbu a zároveň první singl z listopadové desky "My Name Is Human" nyní kapela vypouští videoklip.

Pokud se vám jednička zalíbila, tenhle singl na tom bude stejně. Již od prvního riffu ze skladby sálají emoce a úderný refrén s agresivním vokálem patří k tomu nejlepší, co zatím z trojice vzešlo. Píseň znázorňuje emoční boj s vlastní identitou a pocity izolace od reálného světa. Nový videoklip pak nabízí pohled do laboratoře budoucnosti. Hlavní roli v něm hraje frontman Johnny Stevens a modelka Chloe Bridges, která je v této místnosti sestrojena v robota.

Sám frontman ke skladbě dodal: "Plno lidí si myslí, že tahle skladba je o bytí člověkem. Věřím ale, že plno z nás lidmi není. Nebo alespoň z části, ale je to stále naše jméno. V určitém bodě v posledních stovkách let se něco změnilo. Androidi, mimozemšťani... nepřicházejí. Stále jsme tu my. Jakákoliv molekula může vstoupit do atmosféry a naprosto změnit naši genetiku, aniž bychom si toho všimli."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY