Ed Sheeran oslavil narozeniny novým songem "How Would You Feel (Paean)"

19.02.2017 09:08 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Ed Sheeran se připravuje na vydání své třetí řadové desky, novinka "Divide" (÷) je naplánovaná již na 3. březen tohoto roku. V den svých šestadvacátých narozenin se britský zpěvák rozhodl potěšit své fanoušky dalším songem. Po skladbách "Castle On The Hill" a "Shape Of You" je tu třetí, baladická "How Would You Feel (Paean)". Ukázky z nového songu začal nabízet skrz facebook či twitter již od začátku týdne. Bylo tedy jasné, že se něco opět chystá.

Dle zpěváka se nejedná o singl, ale jde o jednu z jeho nejoblíbenějších písní z novinky, která jich čítá dohromady dvanáct. Album patří k vůbec nejočekávanějším titulům tohoto roku, dosavadní oba dva singly zatím přinesly velký úspěch, když se třeba zároveň dostaly do top 10 v americkém žebříčku, což se doposud nikomu jinému nepovedlo.

Třetí skladba přináší změnu, po nakažlivých folk-popových singlech je tu romantická balada, vedená klavírem a akustickou kytarou, doplněné o naléhavý vokál ryšavého Brita. Celá skladba nepojednává o ničem jiném než o lásce, což symbolizuje hlavně část textu s otázkou "How would you feel if I told you I loved you?" Příjemným bousem ja pak fakt, že se nejedná o studiovou, ale o živě zahranou verzi jen s kytarou a klavírem.

Zpěvák má za sebou již i několik vystoupení s novými skladbami. Předvedl se jak v Saturday Night Live, tak i na předávání cen Grammy, kde vystoupil s hitem "Shape Of You".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY