Na Katy Perry se po Grammy snesla kritika. Utahovala si totiž z duševního zdraví Britney Spears

15.02.2017 08:14 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Katy Perry se před pár dny vrátila s novou muzikou a nenechala si ujít ani letošní Grammy. Právě její výstup na nedělním předávání cen ale neunikl kritice. Dvaatřicetiletá interpretka si totiž dost nevybíravým způsobem dělala legraci z duševního kolapsu Britney Spears v roce 2007, zejména z legendárního oholení hlavy.

Nejprve se o svou starší kolegyni opřela v rozhovoru pro Entertainment Tonight, když o své nové blond hlavě řekla: "Je to poslední barva, kterou jsem na sobě ještě neměla. Pak už mi zbývá jenom oholit si hlavu, to si ale šetřím pro veřejné zhroucení."

V druhém rozhovoru s Ryanem Seacrestem na otázku, co dělala během své hudební pauzy, odpověděla: "Říká se tomu péče o duševní zdraví." Když se moderátor pak zeptal, jak to šlo, Perry na něho vypálila: "Fantasticky. Zatím jsem si ještě neoholila hlavu."

Na Twitteru se mezi nejpopulárnější následně dostal hashtag #KatyPerryIsOverParty, prostřednictvím kterého uživatelé vyjadřovali své pohoršení nad chováním zpěvačky. Zajímavostí je, že to nebylo poprvé, co si Katy brala psychický kolaps Spears do úst. V humorném smyslu na něho upomínala už v několika minulých rozhovorech.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY