shop.musicserver.cz
Nové desky 7/2017

Nové desky 7/2017

Vydáno: 20.02.2017 13:29 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tento týden se můžete těšit na Amy MacDonald, která se vrací po pěti letech, Ryana Adamse, Američanku Nikki Lane, dánské Lowly, španělskou jazzmanku Andreu Motis nebo na dva koncerty Howarda Shorea. Nezapomeneme ani na Big Seana a Roberta Randoplha, rockery potěší živák Chickenfoot nebo novinka Battle Beast. Z našich luhů a hájů zase vydávají očekávanou studiovku Limetal.

Pokud se v pondělí 20. února vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Amy Macdonald - Under Stars (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock

Amy Macdonald - Under Stars
Více jak čtyři a půl roku trvalo skotské zpěvačce Amy Macdonald než připravila svoji čtvrtou desku. Následovníka alba "Life In A Beautiful Light" nazvala "Under Stars" a složila pro něj celkem jedenáct písniček, které už na jejím VEVU reprezentují dva singly "Dream On" a "Down By The Water". Fanoušky pak jistě bude zajímat i to, že album vychází i na vinylu a také v deluxe edici, kam zařadila šest akustických skladeb včetně coververze Springsteenova hitu "I'm On Fire". Naživo si je pak budou moci vychutnat i čeští příznivci na jejím březnovém koncertu v pražském Lucerna Music Baru.


Big Sean - I Decided (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Big Sean - I Decided
Už dva týdny je k dispozici digitální verze čtvrtého alba amerického rappera Big Seana, který loni navštívil i Českou republiku coby předskokan Rihanny, a i tak už toho stihlo "I Decided" poměrně dost. Ve Spojených státech už stačilo vyšplhat na vrchol americké hitparády a podobně se mu daří například i v Austrálii a v Kanadě. Na čtrnácti písničkách se podílela celá armáda producentů v čele s Kanye Westem, kterého doplnili například Detail, DJ Dahl, DJ Khalil, DJ Mustard, Travis Scott, Key Wane, či Hitmaka. Přímo ve studiu ho pak navštívili Jeremih, Migos, The-Dream, Jhené Aiko, Flint Chozen Choir, Starrah a Eminem. Co příznivce hip hopu na "I Decided" zaujalo, můžete zjišťovat na rapperově VEVU.


Battle Beast - Bringer Of Pain (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: metal

Battle Beast - Bringer Of Pain
Finská metalová formace Battle Beast vydává své čtvrté studiové album "Bringer of Pain". Nahrávka vznikala ve studiích JKB Studios a na fanoušky čeká celkem deset nových písní. Jako první ochutnávku vybrali muzikanti kousek "King For A Day". Dodejme, že se navíc jedná o vůbec první nahrávku, na které se podílí nový kytarista Joona Björkroth, který se ke kapele připojil v loňském roce. Trailer k albu najdete na YouTube.com.


Blackfield - V (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: art rock

Blackfield - V
Britská artrocková formace Blackfield ohlašuje po více než ročních přípravách nové album "V". Deska přináší třináct písní a jde už o pátou studiovku a třetí spolupráci dua Steven Wilson & Aviv Geffen. Kapela popsala studiovku jako volné koncepční album tématicky zaměřené kolem oceánu a cyklu života. Pro ukázku v podobě kousku "Family Man" navštivte YouTube.com.


Electric Guest - Plural (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alt rock

Electric Guest - Plural
Dvojka Electric Guest z L.A. vydává své druhé studiové album "Plural". Nahrávání očekávané novinky probíhalo v období sebereflexe. Kapela vyslala do éteru už dvě ochutnávky - první koncem loňského roku s titulem "Dear To Me" a druhou "Back For Me", která je podle mnohých vysoce nakažlivou záležitostí. Oba kousky najdete k poslechu na Soundcloud.com.


Ryan Adams - Prisoner (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / alternativní country

Ryan Adams - Prisoner
Americký muzikant Ryan Adams se po předloňské odbočce k albu Taylor Swift "1989", které kompletně přepracoval, vrátil k svojí vlastní tvorbě. Oním návratem je jeho šestnáctá deska "Prisoner", s níž se vrací také více k rocku s mírným nádechem country. Všech dvanáct písniček nejen sám složil a produkoval, ale sám k nim nahrál i veškeré nástroje. Na své VEVO jich už několik nahrál a kritika zatím novinku přijímá velmi kladně. Jestli budete mít stejný názor, máte možnost koupit i verzi na vinylu.


Robert Randolph & The Family Band - Got Soul (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: soul / jam / funk

Robert Randolph & The Family Band - Got Soul
Robert Randolph je považovaný za jednoho z nejlepších hráčů na pedal steel současné hudební scény, a tak je jeho nové album "Got Soul" už netrpělivě očekávané. Společně se svým The Family Band navazuje na čtyři roky staré "Lickety Split" a opět se mu podařilo do dvanácti písniček nalákat několik hostů. Své vokály přidali Darius Rucker a Anthony Hamilton a někdejší hit "I Thank You" dua Sam&Dave kompletně přepracoval Cory Henry ze Snarky Puppy. Na Randolphově VEVU je již titulní skladba alba a první dvě zmíněné spolupráce k poslechu.


Chickenfoot - Best + Live (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Chickenfoot - Best + Live
Už je tomu pět let, co Chickenfoot vydali poslední plnohodnotný studiový materiál. Nyní míří na pulty jejich živák a současně kolekce toho nejlepšího "Best + Live". Vedle toho obsahuje set novinkový kousek “Divine Termination”. "Ta chemie mezi námi je neskutečná. Je skoro hmatatelná - sami se přesvědčíte o tom, že při poslechu těchto písní ucítíte, jak nás to bavilo," prozradil Sammy Hagar. Podobně mluvil o nových skladbách i Joe Satriani, který k uvedené novinkové písni navíc řekl: "Je přesně taková, jak máte Chickenfoot rádi!" Přesvědčte se sami a poslechněte si ji na chickenfoot.us.


Tip týdne

Nikki Lane - Highway Queen (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: americana / country

Nikki Lane - Highway Queen
Americká písničkářka Nikki Lane i přes nominaci na cenu Americana Music Association a úspěch předchozích alb ještě nedosáhla všeobecného ohlasu. Třeba na tom něco změní její třetí album "Highway Queen" a deset písniček, které pro něj v texaském Dantonu a v Nashvillu nahrála. Rezonují mezi jejími oblíbenými The Black Keys a třeba Lanou Del Rey, kombinují bluesové kytay s šedesátkovým country-popem a inspirují se u Neila Younga a Toma Pettyho. Jestli jste ještě o téhle muzikantce, kterou americká média přirovnávají k Wandě Jackson, neslyšeli, můžete se s ní seznámit na jejím YouTube.com profilu. Pokud se vám zalíbí, můžete hledat i verzi na vinylu.


Limetal - Limetal (Brainzone)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock / heavy metal

Limetal - Limetal
O debutu tuzemské formace Limetal se mluví už pořádnou chvíli a kapela konečně uvádí očekávanou novinku. "Těšíme se, co na novou nahrávku řeknou fanoušci a na budoucnost vůbec. My jsme s deskou hodně spokojení. Natáčela se jak ve studiu Bomb Jack Vaška Dreisetla, tak i v Los Angeles, ve studiu producenta Carmena Rizza, který produkoval alba The Who, Alanis Morissette, Jane's Addiction nebo Raye Charlese," říká baskytarista Václav Vlasák. Kytarista Jaroslav Bartoň k tomu dodvá: "Deska je hodně pestrá. Máme na ní i smyčcový kvartet nebo v jedné písničce i dudy, které natočil Jan Lstibůrek. Ti všichni se na křtu objeví s námi na pódiu. Těšíme se, že si to užijeme. A kromě toho chystáme i překvapení, které zatím nezveřejníme."


Lang Lang & Sophie Shao - Howard Shore: Two Concerti (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba

Lang Lang & Sophie Shao - Howard Shore: Two Concerti
Howard Shore je u nás vnímaný pouze jako skladatel filmové hudby, kterého proslavila řada filmů v čele s trilogií "Pán prstenů". Už nějaký čas se ale tento Kanaďan věnuje i skládání klasické hudby. Na evropské scény před časem zamířila například jeho opera "The Fly" a má na svém kontě i několik klasický koncertů. Dva z nich nyní vycházejí na jednom albu "Howard Shore: Two Concerti". Prvním z nich je klavírní koncert "Ruin And Memory" složený pro Pekingský hudební festival v roce 2010 , který zahrál Lang Lang společně s Čínským filharmonickým orchestrem. Druhý koncert pro violoncello "Mythic Gardens" pak měl premiéru v roce 2012 a na albu ho představila Sophie Shao společně s 21st Century Chamber Orchestra. Oba jsou poctou Fryderyku Chopinovi a vy je v ukázkách uslyšíte na stránkách německého Amazonu.


The Orwells - Terrible Human Beings (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: thrash metal

The Orwells - Terrible Human Beings
The Orwells je pětice chlápků, kteří odchází z předměstí Chicaga a hrají styloví garážový rock. Oproti ostatním a podobně raženým kapelám mají však jednu velkou výhodu - velkou nahrávací společnost za svými zády. A právě proto byste si novinku "Terrible Human Beings" mohli náležitě užít. Najdete na ní chytlavé singly společně i výrazné a nepřehlédnutelné kousky. Přesvědčte se sami poslechem "They Put A Body In The Bayou" na YouTube.com.


Lowly - Heba (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: dream pop / noise pop

Lowly - Heba
Milovníci severského popu by měli nyní zpozornět. Z Dánska k nám totiž přicházejí nováčci Lowly, kteří se na hudební scéně objevili zhruba před třemi lety a svůj styl popisují jako noise pop a vše mezi tím. Už před časem zaujali singly, které vycházely na nezávislém labelu a nyní nám představují svůj debut "Heba". Tento název si pětice zvolila podle jména jejich přítelkyně, která utekla se svým manželem před válkou v Sýrii. S celkem jedenácti písničkami se můžete seznámit prostřednictvím vydavatelství Bella Union.


Vant - Dumb Blood (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Vant - Dumb Blood
Britská indie formace Vant vydává svou debutovou nahrávku s titulem "Dumb Blood". Z rádií můžete znát pilotní singl "Peace & Love". Osazenstvo kapely k němu dodává: "Žijeme ve světě, kde jsou tato slova už dávno zapomenuta a co v šedesátých a sedmdesátých letech znamenala. Zrovna tuto písničku jsme dokončili v době, kdy jsme proběhly ve Francii útoky. Je nutné, abychom si význam těchto slov opětovně uvědomili, protože si to naše doba zoufale žádá." Skladbu si můžete poslechnout na YouTube.com.


Andrea Motis - Emotional Dance (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Andrea Motis - Emotional Dance
Španělské muzikanty moc často nepředstavujeme, a tak se to pokusíme alespoň trochu napravit. Andrea Motis pochází z katalánské Barcelony a vedle toho, že zpívá, ještě hraje na trumpetu a saxofon. S hudební kariérou začala ve svých sedmi letech a o pět později už vystupovala se Sant Andreu Jazz Band. Má za sebou už několik alb a nyní k nim přidává další s názvem "Emotional Dance", které by jí mělo etablovat do zbytku světa. Nahrávalo ho s americkými muzikanty a do výběru čtrnácti písniček, převážně jazzových standardů se jí dostaly například "He’s Funny That Way","Never Will I Marry", "You’d Be So Nice To Come Home To", "I Remember You", nebo "Chega de Saudade". Seznámit se s Andreou Motis můžete prostřednictvím jejího profilu YouTube.com.


Dreadzone - Dread Times (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electro dub

Dreadzone - Dread Times
Jedni ze zakladatelů electro dubu, angličtí Dreadzone se po posledním albu "Escapades" odmlčeli opět na čtyři roky, ale nedá se ale říct, že by o nich nebylo slyšet. Koneckonců minulý rok si je mohli vychutnat naživo i jejich čeští fanoušci. Nyní už je tu ale nová deska, kterou formace nazvala "Dread Times". Těšit se můžete na dvanáctku nových kousků, jejichž náslech je k dispozici na webu septetu. Album bude k dispozici také na vinylu.


Fernando Velázquez - A Monster Calls (soundtrack) (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: filmová hudba

Fernando Velázquez - A Monster Calls (soundtrack)
Španělsko-americký film "Volání netvora: Příběh života" sice do českých kin vstoupí až na začátku března, nicméně jeho soundtrack si budete moci vychutnat již nyní. Na svědomí ho má španělský skladatel Fernando Velázquez, jehož práci jsme mohli slyšet ve filmech jako "Kolonie", "Sirotčinec", nebo "Strašidelný dům". Devatenáct jeho kompozic, jejichž ukázky nabízí americký Amazon, zaplnilo i soundtrack s anglickým názvem "A Monster Calls". V jedné z nich mu navíc vypomohla Felicity Jones.


Gérard Depardieu - Depardieu Chante Barbara (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: šanson

Gérard Depardieu - Depardieu Chante Barbara
Ačkoli francouzský herec Gérard Depardieu před třemi roky přijal ruské občanství, na svoji zemi rozhodně nezapomíná, což dokládá i hudebním albem "Depardieu Chante Barbara". Jak už název napovídá, skládá tu poctu francouzské zpěvačce Barbaře, s níž v roce 1986 natočil album "Lily passion". Jako partnera si vybral francouzského klavíristu Gerarda Daguerra, který zpěvačku sedmnáct let doprovázel až do její smrti v roce 1997. Z jejího repertoáru vybrali pro tuto nahrávku, která vznikla částečně i na základě společného divadelního vystoupení v Precy-sur-Marne, celkem čtrnáct písniček. Něco více odhaluje trailer na YouTube.com.


Charlie Wilson - In It To Win It (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b / soul

Charlie Wilson - In It To Win It
Zdá se, že čtyřiašedesátiletý americký zpěvák Charlie Wilson si nechal ty největší úspěchy až na druhou polovinu života. Například hned sedm nominací na Grammy z celkového počtu jedenácti, posbíral za posledních pět let. Uvidí se, jestli s novým albem příznačně nazvaným "In It To Win It" přijdou další a třeba i některou konečně promění v zisk zlatého gramofonku. Má k tomu celkem třináct písniček, do nichž si pozval i několik hostů, jako jsou T.I., Pitbull, Wiz Khalifa, Robin Thicke, Lalah Hathaway a Snoop Dogg. Některé z těchto spoluprací si už můžete poslechnout na Wilsonově VEVU.


Dále vychází:

Au Champ Des Morts - Dans La Joie (Mystic Production)
Black Sites - In Monochrome (Bertus)
Blackfield - V (Deluxe Edition) (Mystic Production)
Bojoura - The Golden Years Of Dutch Pop Music (Bertus)
Bon Jovi - The Rock History (bootleg) (Mystic Production)
Cactus - Hi, We Are Cactus (EP) (Bertus)
Crystal Viper - Queen Of The Witches (Mystic Production)
Dool - Here Now, There Then (Mystic Production)
Earth & Fire - Memories (Bertus)
Edenbridge - The Great Momentum (Mystic Production)
Edenbridge - The Great Momentum (BOX) (Mystic Production)
Ember Falls - Welcome To Ember Falls (Universal)
Exquirla - Para Quienes AúN Viven (Sony Music)
Falco - Falco 60 (Sony Music)
Falco - Falco 60 (3CD) (Sony Music)
Frank Zappa - Live On Air (bootleg) (Mystic Production)
Gathering - Blueprints (Bertus)
Glare Of The Sun - Soil (Mystic Production)
Chinese Man - Shikantaza (Bertus)
Iron Reagan - Crossover Ministry (Mystic Production)
Knight Area - Heaven And Beyond (Bertus)
Le Ton Mite - Passe Compose Futur Conditionnel (Mystic Production)
Luman Child - Time To Grow (Mystic Production)
My Dynamite - Otherside (Mystic Production)
Ran Jia - Schubert (Sony Music)
Různí - Chilled House Session 8 (Sony Music)
Různí - Pacha 2017 (Ibiza) (Mystic Production)
Shock Machine - Shock Machine (Mystic Production)
Sticky Boys - Calling The Devil (Mystic Production)
Strand Of Oaks - Hard Love (Mystic Production)
Terry Wey - Pace E Guerra (Sony Music)
The Wild - Wild At Heart (Mystic Production)
Tim Bowness - Lost In The Ghost Light (Sony Music)
Tinariwen - Elwan (Mystic Production)
Tosca - Going Going Going (Bertus)

Vychází na vinylu:
Amy Macdonald - Under Stars (Universal)
Battle Beast - Bringer Of Pain (Mystic Production)
Black Sites - In Monochrome (Bertus)
Blackfield - V (Mystic Production)
Crystal Viper - Queen Of The Witches (Mystic Production)
Dool - Here Now, There Then (Mystic Production)
Dreadzone - Dread Times (Bertus)
Edenbridge - The Great Momentum (Mystic Production)
Electric Guest - Plural (Warner Music)
Exquirla - Para Quienes AúN Viven (Sony Music)
Falco - Falco 60 (Sony Music)
Fernando Velazquez - A Monster Calls (soundtrack) (Bertus)
GéRard Depardieu - Depardieu Chante Barbara (Warner Music)
Chinese Man - Shikantaza (Bertus)
Iggy & The Stooges - Raw Power (Sony Music)
Iron Reagan - Crossover Ministry (Mystic Production)
Jethro Tull - Stand Up (Warner Music)
Knight Area - Heaven And Beyond (Bertus)
Le Ton Mite - Passe Compose Futur Conditionnel (Mystic Production)
Lowly - Heba (Mystic Production)
Nikki Lane - Highway Queen (Mystic Production)
Rae Sremmurd - Sremmlife 2 (Universal)
Různí - Singles (soundtrack) (Deluxe Edition) (Sony Music)
Ryan Adams - Prisoner (Universal)
Ryan Adams - Prisoner/Color Lp (Universal)
Shock Machine - Shock Machine (Mystic Production)
Steve Winwood - Arc Of A Diver (Universal)
Steve Winwood - Talking Back To The Night (Universal)
Strand Of Oaks - Hard Love (Mystic Production)
The Roots - Illadelph Halflife (Universal)
The Wild - Wild At Heart (Mystic Production)
Tim Bowness - Lost In The Ghost Light (Sony Music)
Tinariwen - Elwan (Mystic Production)
Tosca - Going Going Going (Bertus)
Vladimír Mišík & Etc... - VladimÍr Mišík Jubilejní edice (Supraphon)
White Buffalo - Shadows, Greys, And Evil Ways (Mystic Production)

Reedice:
Jethro Tull - Stand Up Re (Warner Music)
Různí - Singles (soundtrack) (Deluxe Edition) (Sony Music)
Vladimír Mišík & Etc... - Vladimír Mišík Jubilejní edice (Supraphon)
White Buffalo - Shadows, Greys, And Evil Ways (Mystic Production)

NÁZORY
  • Ty chyby... (SH, 21.02.2017 11:56) Reagovat

    Neskodilo by si po sobe precist text - napriklad popisek u The Orwells obsahuje hned nekolik hrubek a nesmyslnych spojeni...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Pohled do českých hitparád 12. týden 2024
Dua Lipa a Benson Boone stále vládnou singlovým žebříčkům, The Rolling Stones jsou hranější než Mirai Pravidelný vítěz českého albového žebříčku Viktor Sheen se musel v aktuálním kole sklonit před svým žánrovým souputníkem, vedení totiž přebírá Grey256 s nahrávkou "Tentokrát". Rádiové hitparádě nadále neohroženě... čtěte zde
Vydáno: 29.03.2024 08:30 v sekci Novinky | České hitparády
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík Justin Bieber The Prodigy AC/DC Queen Adele Rush Kabát Karel Gott U2 Bono Sia Taylor Swift Paws Télépopmusik Madonna Dua Lipa Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu