Čísla hovoří za vše. Lady Gaga se svým vystoupením na Super Bowlu zapsala do dějin

07.02.2017 12:42 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Na veřejnost se dostaly informace o tom, že seskok Lady Gaga ze střechy stadionu ve skutečnosti nebyl úplně takový, jak se zprvu zdál, stejně jako drony na obloze, které svítily na způsob americké vlajky. Jak se nakonec ukázalo, celá úvodní část vystoupení byla předtočena. To však nemění nic na tom, že Lady Gaga za svoji show sklidila obrovskou chválu. Výsledná čísla, kterých hvězda dosáhla, jsou opravdu vysoká, a tak pouze potvrzují enormní úspěch její krátké show.

Americká zpěvačka, která se nedávno vrátila na scénu s albem "Joanne", přitáhla k televizním obrazovkám 111,7 milionu diváků a tím se stala čtvrtou nejvíce sledovanou show v poločase Super Bowlu. Svým výsledkem dokonce předčila Madonnu, která na akci vystupovala v roce 2012. Ta měla tehdy sledovanost pouze 111,3 milionu. Prvenství však drží Katy Perry se svým výstupem z roku 2015.

Co však určitě potěší víc samotnou zpěvačku, je nárůst tržeb za její hudbu, který vzrostl o tisíc procent. Po jejím nedělním výkonu si znatelně polepšila na iTunes. Balada "Million Reasons" se tam vyšvihla hned na první místo ve stahovaných singlech. Stejně tak se do první desítky dostaly skladby "Poker Face", "Just Dance" a "Bad Romance", u kterých stojí za zmínku, že jsou staré víc než sedm let. V podobném duchu si polepšily všechny její vydané desky, přičemž rozšířená verze nejnovějšího alba je na úplném vrcholu. Lze předpokládat, že úspěšný prodej bude pokračovat i v následujících dnech.

Ovšem Gaga zazářila i na sociálních sítích. Její show byla nejvíce tweetovaným vystoupením v historii Twitteru. Podle Forbesu byla popová hvězda zmíněná ve více než dvou milionech příspěvcích a to mezi osmou a devátou hodinou večerní amerického času.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY