Taylor Swift odehrála jediný letošní koncert. Alespoň to tvrdí

07.02.2017 18:49 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Fanoušci Taylor Swift už netrpělivě očekávají novou desku, která by podle internetových zvěstí měla vyjít někdy během letošního roku. Avšak na základě sobotního koncertu v Texasu, kde zpěvačka zazpívala, se zdá být osud nového alba nejistý.

Swift zahájila Super Bowl víkend v americkém Houstonu ještě předtím, než na stage z oblohy seskočila samotná Lady Gaga. Koncert obsahoval snad všechny z jejich největších hitů. Zazněly skladby jako "Blank Space", "Style", "22", "Shake It Off" a spousta dalších. Dokonce zpěvačka předvedla i první živé vystoupení s novinkou "I Don't Wanna Live Forever", která provází soundtrack k filmu "Padesát odstínů temnoty".

Co však šokovalo všechny přítomné fanoušky úplně nejvíc, bylo, když Taylor řekla davu, že nemá žádné další naplánované vystoupení na rok 2017: "Pokud vím, tak v roce 2017 mám jen jeden koncert. Tím, že jste dnes večer přišli, jste si zařídili, že vidíte sto procent mých vystoupení pro letošní rok."

Těžko říct, zda si zpěvačka chce odpočinout od pracovních povinností nebo má úplné jiné plány. Bohužel to tedy vypadá tak, že jednu z aktuálně největších hudebních hvězd na pódiu letos moc neuvidíme. Nejspíš to i znamená, že datum vydání nové desky zůstává v nedohlednu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY