Kylie Minogue se rozešla se svým snoubencem a podepsala novou nahrávací smlouvu

06.02.2017 20:20 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Zatímco na poli hudebním se Kylie Minogue pořád daří, nedávno podepsala novou nahrávací smlouvu s labelem BMG, v soukromém životě ne a ne najít klid a stálý partnerský vztah. Nevyšlo jí to ani s anglickým hercem Joshuou Sassem. "Děkuju vám všem za lásku a podporu během této kapitoly mého života. Děkuju vám, že chápete, že jsme se s Joshem rozhodli jít jinými cestami. Navzájem si přejeme jen to nejlepší," napsala osmačtyřicetiletá zpěvačka na svůj Instagram.

Sasse je o devatenáct let mladší a s Minogue chodil od září 2015, kdy se seznámili prostřednictvím televizního seriálu "Galavant", v němž Minogue hostovala. Zasnoubili se loni v únoru. Minogue si tak Sasseho jméno může zapsat po bok španělského modela Andrése Velecose nebo francouzského herce Oliviera Martineze. S nimi jí vztah také nevyšel.

V hudební branži je to jiná káva. Třináct studiových alb během bezmála třicetileté kariéry přineslo množství hitů typu "Can't Get You Out Of My Head" či "I Should Be So Lucky", miliony prodaných desek a vyprodané monstrkoncerty. Zahrála si i v několika filmech a seriálech. Roku 2005 jí byla diagnostikována rakovina prsu, tu však Minogue zdárně přemohla. U nového vydavatelství prý Kylie nechce s novou deskou nijak otálet, a tak bychom se jí mohli dočkat ještě letos.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY