Willie Nelson oslaví narozeniny novou studiovkou "God's Problem Child"

09.02.2017 16:10 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Willie Nelson letos oslaví 84. narozeniny a ten nejlepší dárek si dá on sám. Den předtím - 28. dubna - vydá novou studiovku. Bude se jmenovat "God's Problem Child" a fanoušci na ní najdou třináct písní. Sedm z nich je podepsáno autorskou dvojicí Willie Nelson - Buddy Cannon. Ten už je jeho dlouholetým spolupracovníkem a producentem.

V titulní skladbě "God's Problem Child" hostuje Leon Russell, který zemřel loni v listopadu. V poslední skladbě "He Won't Ever Be Gone" zase Nelson skládá poctu svému dlouholetému příteli a spolupracovníkovi Merlovi Haggardovi. Zajímavost v sobě skrývá i otvírák desky. "Little House On The Hill" totiž složila dvaadevadesátiletá maminka Buddyho Cannona Lyndel Rhodes.

Tracklist alba je následující: Little House On The Hill, Old Timer, True Love, Delete And Fast Forward, A Woman's Love, Your Memory Has A Mind Of Its Own, Butterfly, Still Not Dead, God's Problem Child f. Leon Russell, Jamey Johnson & Tony Joe White, It Gets Easier, Lady Luck, I Made A Mistake, He Won't Ever Be Gone.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY