Vypsaná fiXa překvapila a bez ohlášení vydala novou desku

02.02.2017 18:00 - Ondřej Kocáb | foto: Kateřina Postránecká / musicserver.cz

Vypsaná fiXa dnes (tj. ve čtvrtek 2. února) vydala svoji dlouho připravovanou osmou řadovou desku. Album, které skrývá svůj název uvnitř obalu, nabízí dvanáct nových skladeb, které se natáčely v průběhu posledních měsíců na pěti různých místech za pomoci producenta Ondřeje Ježka. Pardubická čtveřice dokázala udržet fanoušky napnuté až do poslední chvíle a název alba přece jen neodtajila. Zkratku VNH avizovala sice již dopředu. ale ta znamenala pouze datum vydání - tedy Vychází na Hromnice.

Deska bude dostupná v několika verzích. Kromě klasického CD formátu je dostupná i v digitální verzi přímo na stránkách kapely (ty jsou ovšem v průběhu dne většinou nedostupné), případně je prozatím i k poslechu zdarma na oficiálním účtu Vypsané fiXy na YouTube. V průběhu příštích týdnů vyjde i na vinylu. CD budou k zakoupení již dnes při oslavném koncertu na Animalfestu v Pardubicích. Jedním z překvapení je, že na novince nakonec chybí skladba "Trpaslík", kterou fiXa vypustila loni na podzim a doprovodila ji i videoklipem.

Tracklist nové desky je následující: Klid a mír a ticho, Inkoustový ruce, Náklaďák, Limity, Romero, Místo, Valentýn, Zachytávač, Víři a Zívové, Mariánské léto, Člověk s přehledem, Ničím nerušená chvíle.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY