Na Rock for People se představí dravé mládí. Přijedou britské party Slaves a Marmozets

02.02.2017 11:55 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Královehradecký festival Rock for People po zveřejnění prvních velkých hvězd Evanescence a Foster The People oznámil další dvě skupiny, které se objeví na nadcházejícím ročníku, který se bude konat od 4. do 6. července 2017. Obě pocházejí z Velké Británie, obě zdobí elektrizující energie, mládí a dravost a patří k nejzajímavějším jménům současné rockové scény.

Rockový kvintet Marmozets vznikl již v roce 2007, ale debutové album stihl až v roce 2014. Prvotina nazvaná "The Weird And Wonderful Marmozets" ovšem vyrazila dech kritikům i fanouškům a nabídla originální a energickou rockovou kolekci. Největším tahákem skupiny je ovšem frontmanka Rebecca Macintyre, díky které je živé vystoupení Marmozets odzbrojujícím zážitkem.

Druhým trumfem je punkové duo Slaves. Laurie Vincentovi a Isaacu Holmanovi k punkovému běsnění stačí pouze bicí, zpěv a kytara, kterou Vincent občas střídá za baskytaru. Slaves vznikli v roce 2012 a stačili dosud vydat dvě plnohodnotná alba - "Are You Satisfied?" z roku 2015 a o rok mladší "Take Control". Zejména debutu se dočkalo nadšeného přijetí, kdy se Slaves projevili jako nová drzá punková krev. Pecky jako "Cheer Up London", "Socket" či "Feed The Mantaray" nepochybně rozproudí kotel na nejvyšší obrátky.

Nově potvrzené skupiny se tak ke kromě výše uvedených Evanescence a Foster The People připojí k dalším ohlášeným účinkujícím Moose Blood a The Bloody Beetroots Live. Vstupenky jsou nyní k dispozici za 1 800 Kč na celý festival. Cena je platná do konce března, poté se vstupné zvýší na 2000 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY