Imagine Dragons jsou v "Believer" opět až příliš explozivní

03.02.2017 08:34 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Imagine Dragons si po vydání posledního alba "Smoke + Mirrors" snad vůbec neodpočinuli. Své fanoušky pravidelně zásobovali nejen videoklipy, ale i novými písněmi, s nimiž přispívali na filmové soundtracky. Nově zveřejněná píseň "Believer" je ale předzvěstí něčeho většího. Jde totiž o pilotní singl z nové desky, které se bychom se měli dočkat letos. A můžeme jen doufat, že její zbytek snad bude znít o něco lépe.

Oni se snad totiž kluci nikdy nepoučí. Již mnohokrát si vyslechli výtku, že do těch bubnů někdy mlátí až nepříjemně moc. Vesele si však buší dál a novinka bohužel není žádnou výjimkou. I kdybychom si ale tuto vadu odmysleli, zbude jen průměrná skladba téměř bez jakýchkoli aranží. Opravdu pochválit jde snad jen kytara, která se mihne v refrénu. Dá se předpokládat, že energická skladba o něco lépe vynikne naživo, třeba i v létě na Colours of Ostrava, na nichž kapela letos zahraje, ale studiová verze nijak nenadchne.

Nicméně pokud se videoklip ponese v podobném duchu jako obal tohoto singlu, určitě se je na co těšit. Možná na něco podobně kreativního jako "Shots"?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY