K nové písničce a videoklipu přivedla Pavla Calltu kniha Veronicy Rothové

30.01.2017 18:39 - Karolína Volšická | foto: facebook interpreta

Pavel Callta je v českém éteru čím dál víc se vyskytujícím jménem. Nyní ho inspirovala kniha "Čáry života" od Veronicy Rothové. Ta je autorkou bestsellerové knižní série pro mládež "Divergence" a v nové knize čtenáře zatáhne do dystopického světa tak věrohodně, že to Calltu inspirovalo k napsání písně, ke které nakonec vznikl i videoklip, v němž právě "Čáry života" hrají hlavní roli.

Pavel Callta je asi prvním českým zpěvákem, který natočil knižní videoklip. "Připadalo mi to jako výzva, navíc mám rád sérii knih 'Divergence' od stejné autorky. Natáčení klipu bylo dost zimní, ale se skvělým týmem a v příjemné atmosféře. S výsledkem jsem spokojený," doplňuje dále muzikant.

Tento písničkář se na hudební scéně pohybuje už od roku 2008, prvně především coby člen skupiny Unity. Do většího podvědomí posluchačů se poté dostal svým účinkováním v zábavném pořadu Česko Slovensko má talent v roce 2011. Během své hudební kariéry zatím nejvíce bodoval se singly "Terapeut", "Ve hvězdách" či "Naštěstí". Je také i autorem úspěšné skladby "Zrzka". V roce 2015 vydal svůj debut "Momenty".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY